Pre kvalitu akéhokoľvek produktu hrá jeho história veľmi dôležitú úlohu. Príbeh nie je pôvodom, ale to, čo stojí za výrobou tohto produktu. Spomínam si, ako so mnou môj dedko s otcom cestovali po horách Arménska a hľadali neznáme a aromatické byliny, a potom sme išli dole z hôr na miestny trh, kde nás čakal predavač mäsa. Keď som vyrástol, môj otec mi odovzdal všetky tajomstvá a tradície svojho otca, ktoré sú v našej rodine odovzdávané z generácie na generáciu.
Výrobou sa zaoberajú už tri generácie našej rodiny a poznáme najlepšiu, ale tajný spôsob, sušenia mäsa, s rovnakou jedinečnou vôňou horských bylín.
Vieme, aká kombinácia byliniek a korenia je vhodná pre každý typ mäsa.
Muži v našej rodine vždy kládli na prvé miesto kvalitu všetkého, čo urobia. Ocenili a uchovávali tajomstvo tohto remesla, a potom odovzdali tieto znalosti svojim synom.
Tradícia mojej rodiny bola zachovaná v pôvodnej podobe, k čomu som bol od mala vedený a vychovávaný. Učili ma, ako si vybrať najlepšie mäso, ako vybrať ten najvhodnejší druh sušenia pre každý typ mäsa a ktoré bylinky a koreniny vytvoria jedinečnú, atraktívnu chuť a vôňu.
Pre mňa je kvalita výrobku, ktorý ponúkam ľuďom, na prvom mieste.
Dlho som tu, v Českej republike, vyvíjal výrobný systém, aby som zopakoval presne tú chuť z detstva. Môj tím spolupracuje s najlepšími, osvedčenými farmármi a odborníkmi v ich odbore v celej Českej republike. Používame najkvalitnejšie mäso a tiež špeciálne bylinky z horských vrcholov Arménska. Vďaka tejto starodávnej tradícii sušenia mäsa zachováme chuť, čerstvosť a kvalitu po dlhú dobu. To všetko samozrejme bez konzervačných a umelých prísad.
Je pre mňa zásadné ponúknuť výrobok takej kvality, aby muži z mojej rodiny mohli byť pyšní. Nikdy nezabudnem na dodržanie všetkých tradičných postupov, pokračujem vo svojich tradíciách a vyberám každú zložku na základe svojich osobných preferencií. Kvalita pre mňa a našu spoločnosť je nesmierne dôležitá. Toto je naša heslo: Musíte vedieť, čo jete!